Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'alternator'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Main categories
    • Member build threads
    • Trips, Adventures, & Events
    • General Peugeot discussion
    • Technical Discussion
    • Pictures & Videos
    • Performance and Tuning
    • Peugeot 50x Series discussion
    • Peugeot 40x Series discussion
    • Exterior
    • Interior
    • Legalities, appraisals, and evaluations
    • VĂ©los Peugeot
    • Off Topic
    • For Sale / Want ads
  • Resources
    • Technical Resources
    • Feedback
  • Vendors
    • Javel - Garage Courtier
    • Peugeot Holm
    • Parts Network, Inc.
    • RockAuto
    • Member Vendors
  • Non-english forums
    • Finnish Forum: Peugeot505.info
    • French Forum: club-peugeot505.com
    • Dutch Forum: Peugeotforum "Le Lion d'Or"

Categories

  • North America
  • Europe
  • Scandinavia
  • South America
  • Central America
  • Oceania
  • Asia
  • Africa

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Spam Bot Control

Found 2 results

  1. http://www.505turbo.com/forum/index.php?/topic/3194-505t-wagon-alternator-trouble/ I need this same info. '86 turbo gas N9TE 505 alternator I changed my oil filter and then found there was a thin brown wire dangling down. Car starts fine but the battery charge light stays on. Voltmeter at battery shows no charging from alternator. On the back of the alternator there is a thick brown wire with a lug that's secured to the top post with a nut; there is a black plastic plug in the middle with a black wire that connects to a RF filter? which goes to the post at the bottom (or opposite the post where the thick brown wire goes in). So I attached the small brown wire to the same bottom post that the RF filter bracket is attached to but the battery charge light in the dash still says on and no juice going to the battery. Some clues would be appreciated. (I know this is a 4 yr. old thread) Thanks guys!
  2. From the album: 505 GTI 3.0 V6

    Alternator fully installed without wires, powersteering is missing its belt tension system. Powersteering pump's pulley is from 605 powersteering drive pulley (Which is at the end of camshaft in right head)

    © Wales 2014

×
×
  • Create New...